Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Φωτισμός > Αξεσουάρ Φωτισμού

Westcott 42" x 72" Scrim Jim Kit – Επαγγελματικό σετ ανακλαστήρα/diffuser

Κωδ.: FJW-1893

Ο ανακλαστήρας / diffuser Scrim Jim είναι ο ανθεκτικότερος, καθαρά επαγγελματικός ανακλαστήρας της Westcott. Ξεχωρίζει για το πτυσσόμενο πλαίσιο από αλουμίνιο αεροπορικών προδιαγραφών που διαθέτει υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητες ταινίες για την ταχύτατη και αξιόπιστη προσκόλληση σε αυτές των υφασμάτων ανάκλασης ή διάχυσης που διαθέτετε.

Το παρόν κιτ διαθέτει ασημένια επιφάνεια ανάκλασης, 3/4 stop diffuser και θήκη μεταφοράς.

Ασημένια Επιφάνεια Ανάκλασης
Η ασημένια επιφάνεια ανάκλασης δίνει ψυχρούς τόνους και υπέροχα highlights στο θέμα σας ενώ παράλληλα γεμίζει τις ανεπιθύμητες σκιές. Επιπλέον, λόγω της έντονα ανακλαστικής υφής του υλικού, ο ασημένιος ανακλαστήρας του Scrim Jim μπορεί να φωτίσει το θέμα σας από μακρινή απόσταση.

3/4 Stop Diffuser
Το 3/4 Stop Diffuser είναι ιδανικό για το φως το πρωινού ήλιου. Απλώς τοποθετήστε το ανάμεσα στον ήλιο και στο θέμα σας και μαλακώστε τις σκληρές σκιές. Το ύφασμα είναι διάτρητο, ιδανικό για να αφήνει τον αέρα να περνά από μέσα του χωρίς να το καταστρέφει.

Σκληρό, ελαφρύ πλαίσιο με εγγύηση εφ' όρου ζωής
Το πλαίσιο του Scrim Jim είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικών προδιαγραφών. Αυτό το καθιστά, σκληρό, άκαμπτο και ταυτόχρονα πανάλαφρο. Στη διάρκεια του χρόνου έχει αποδειχτεί  τόσο ανθεκτικό ώστε η Westcott να το καλύπτει με πλήρη εγγύηση αντικατάστασης.

Διαστάσεις. 107 x 183 cm
Βάρος. 2.4kgs
Διαστάσεις σε δίπλωση. 111 x 15 x 15 cm