Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Στήριξη & Σταθεροποίηση > Σταθεροποιητές

Moza AirCross 2 - Gudsen 3-Axis Handheld Gimbal

Κωδ.: GU-ACGNO1

Το Moza AirCross 2 είναι είναι ένα ελαφρύ (950g) αλλά πανίσχυρο 3-axis gimbal, με μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος 3.2kgs που του επιτρέπει να υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς dslr και mirrorless μηχανές της αγοράς με άφθονους συνδυασμούς φακών.

Ξεχωρίζει για τον έξυπνο σχεδιασμό του με το οπίσθιο μοτέρ του σε κλίση ώστε να μπορείτε να ζυγίζεται ξεκούραστα τη μηχανή σας ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε οπτική επαφή με το monitor της. Παράλληλα, η φωτεινή OLED οθόνη και το φωτιζόμενο smart wheel του επιτρέπουν τον άνετο  έλεγχο των ρυθμίσεων και δυνατοτήτων του gimbal. Παράλληλα, με 8 διαφορετικούς τύπους λειτουργιών follow και με τις προηγμένες λειτουργίες Inception Mode, FPV, Sport Gear Mode, Panorama και Tracking το Moza AIR 2 σας χαρίζει ανεξάντλητες δημιουργικές δυνατότητες. Επιπλέον είναι συμβατό με το ασύρματο σύστημα εστίασης/zoom iFOCUS.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Gimbal, μπαταρία, L-Bracket, στήριγμα φακού, Manfrotto Quick Release Base, Manfrotto Quick Release Plate, mini τρίποδο, Camera control Cable set(M3C-Mini/M3C-Micro/M3C-C/MCSC-Multi/C/MCSC-Remote/MCSC-C1*1), USB Type-C cable
3/8“ βίδα, 1/4“ βίδα, τσάντα μεταφοράς, θήκη καλωδίων, εγχειρίδιο χρήσης, στήριγμα follow-focus.

Ελαφρύ αλλά πανίσχυρο
Η κατασκευή του AirCross 2 από κράμα μαγνησίου του δίνει τη δυνατότητα να διατηρεί χαμηλό βάρος – μόλις 950g – αλλά να ξεχωρίζει για τις κορυφαίας ποιότητας κινηματογραφικές κινήσεις του. Διαθέτει πανίσχυρα μοτέρ που του χαρίζουν μέγιστο βάρος φόρτωσης 3.2kgs ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες dslr και mirorrles μηχανές της αγοράς.

Μεγάλη συμβατότητα μηχανών / φακών
Εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας υψηλής αντοχής μοτέρ, το Moza AirCross 2 είναι ικανό να σταθεροποιήσει μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών και κινηματογραφικών μηχανών με βάρος μέχρι 3.2kgs, δίνοντάς σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής από  μεγάλη γκάμα υποστηριζόμενων φακών. Το τελευταίας γενιάς software του σας επιτρέπει επιπλέον να τοποθετείτε τον βραχίονα roll τόσο αριστερά όσο και δεξιά της μηχανής σας ώστε να πετυχαίνετε άνετο ζύγισμα με βάση τις ιδιαιτερότητες του setup σας.

Σύστημα διαχείρισης ενέργειας MOZA SPARK
Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας MOZA SPARK προσφέρει 3 ειδικές θύρες Multi-CAN 7.8V που επιτρέπουν την εξωτερική τροφοδοσία της κάμερας αλλά και εξωτερικών αξεσουάρ όπως Follow Focus, φώτα LED και monitor. Κεντρική θέση στο MOZA SPARK κατέχει το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS) που βελτιώνει την αντοχή και διάρκεια της μπαταρίας.

Ειδική μπαταρία Λιθίου
Το Moza AirCross 2 τροφοδοτείται από ειδικού σχεδιασμού αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου 3000mAh που του χαρίζει αυτονομία λειτουργίας 12 ωρών. Φορτίζει πλήρως σε μόλις 90’ με ταχυφορτιστή 18W.

Κλειδώματα στους 3 άξονες
Το Moza AirCross διαθέτει συστήματα lock σε κάθε έναν από τους 3 άξονές του. Αυτό εξασφαλίζει ότι όταν το αποθηκεύετε, μεταφέρετε ή αλλάζετε μπαταρίες δεν θα έχετε αλλοιώσεις στο ζύγισμα του gimbal σας.

Φιλικός έλεγχος λειτουργίας

Μια οθόνη OLED σας παρέχει πληροφόρηση για την κατάσταση λειτουργίας του gimbal και σας βοηθά στη σωστή ρύθμιση του gimbal και της μηχανής σας. To Joystick, o έξυπνος τροχός και το έξυπνο κουμπί trigger μπορούν να παραμετροποιηθούν σε διαφορετικά σετ προτιμήσεων τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή.

4-Axis, 8 Follow Modes, Προηγμένες Λειτουργίες
O 4oς άξονας του Moza AirCross 2 είναι το MOZA iFocus / iFocus M που επιτρέπει τον έλεγχο της εστίασης και του zoom με απλές περιστροφές του κυκλικού ροοστάτη που είναι ενσωματωμένος πάνω στο gimbal. Παράλληλα, το Moza AirCross 2 διαθέτει 8 διαφορετικούς τύπους ρυθμίσεων follow (Yaw-follow, Roll-follow, Pitch-follow, All-follow, All-locked, Roll-Pitch-follow, Roll-Yaw-follow, Yaw-Pitch-follow), αλλά και τις προηγμένες λειτουργίες Inception Mode, FPV, Sport Gear Mode, Panorama και Tracking το Moza AirCross 2, χαρίζοντάς σας ανεξάντλητες δημιουργικές δυνατότητες.

Smart Time-lapse
Το Moza AirCross 2 διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα software/hardware για τον έλεγχο μηχανών Sony / Canon / Nikon κατά την παραγωγή φωτογραφιών time lapse. Χρησιμοποιήστε το Moza APP και δημιουργείστε επαγγελματικά motion time lapse 18 τύπων (tracking time-lapse, zoom time-lapse κλπ).

Mimic Motion Control
Με χρήση του smartphone σας μπορείτε να ελέγξετε τις κινήσεις pan-tilt-roll του gimbal σας από απόσταση με εξαιρετικά αξιόπιστο τρόπο.

Λειτουργία Auto-Tuning για βέλτιστη απόδοση
Το Moza AirCross 2 διαθέτει ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα υπολογισμών βασισμένο σε Τεχνητή Νοημοσύνη που επιτρέπει στο Moza APP να επιλέγει τις βέλτιστες παραμέτρους βασισμένο στο βάρος και στον όγκο της μηχανής σας, εξασφαλίζοντας έτσι άριστη σταθεροποίηση και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Υποδομή για λειτουργία Κάθετης Λήψης

Το Moza AirCross 2 συνοδεύεται από ειδικό L bracket που κάνει εφικτή τη χρήση της μηχανής σας σε κάθετη διάταξη.

Έξυπνος σχεδιασμός
Το Moza AirCross 2 διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό με βραχίονα σε γωνία, κάτι που σας δίνει απρόσκοπτη οπτική επαφή με την οθόνη σας αλλά και επιτρέπει το ζύγισμα μεγαλύτερης γκάμας μηχανών.

Πλήθος αξόνων. 3-Axis (Pitch, Roll, Yaw)
Εύρος διαδρομής. Pitch (Tilt): 360°, Pitch (Tilt): 360°, Roll: 360°
Βάρος φόρτωσης. 0.3 - 3.2 kg
Θύρες. 1 x USB Type-C, 3 x CAN
Wireless Frequency. 2.4 GHz
Wireless Protocol. Bluetooth, Wi-Fi
Χωρητικότητα μπαταρίας. 3000 mAh
Αυτονομία. 12 ώρες
Operating Voltage. 6.4 - 8.4 VDC
Θερμοκρασία λειτουργίας. 0 - 50°C
Υποδοχές στήριξης. 1 x 1/4"-20 Male, 1 x 1/4"-20 Female, 1 x 3/8"-16 Female
Διαστάσεις. 46 x 26 x 18 cm
Βάρος. 950 g