Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Στήριξη & Σταθεροποίηση > Σταθεροποιητές

MOZA Air 2 - Gudsen 3-Axis Handheld Gimbal

Κωδ.: GU-MOZA-AIR2

Το Moza AIR 2 είναι ένα τελευταίας γενιάς επαγγελματικό 3-axis gimbal σχεδιασμένο ώστε να δίνει ομαλή κινηματογραφική σταθεροποίηση στα πλάνα μηχανών mirroless/dslr ή βιντεοκαμερών με βάρος εώς 4.2kgs.

Τα πανίσχυρα μοτέρ του τροφοδοτούνται από 4 εναλλασσόμενες μπαταρίες τύπου 18650 που του χαρίζουν αυτονομία 16 ωρών λειτουργίας. Ταυτόχρονα ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας επιτρέπει στο Moza AIR 2 να τροφοδοτεί εώς 2 εξτρά αξεσουάρ. Παράλληλα, με 8 διαφορετικούς τύπους λειτουργιών follow και με τις προηγμένες λειτουργίες Inception Mode, FPV, Sport Gear Mode, Panorama και Tracking το Moza AIR 2 σας χαρίζει ανεξάντλητες δημιουργικές δυνατότητες. Επιπλέον είναι συμβατό με το ασύρματο σύστημα εστίασης/zoom iFOCUS.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Gimbal, Υποστήριξη φακού, Υποστήριξη follow focus, Ανυψωτή μηχανής, 18650 μπαταρίες x 4, Φορτιστή x 1, MOZA control cables x 3 (Micro USB, Mini USB, Panasonic), USB Type-C cable, Mini τρίποδο.

Ατελείωτη Ενέργεια!
Εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας υψηλής αντοχής μοτέρ, το Moza AIR 2 είναι ικανό να σταθεροποιήσει μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών και κινηματογραφικών μηχανών με βάρος μέχρι 4.2kgs, δίνοντάς σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής από  μεγάλη γκάμα υποστηριζόμενων φακών. Τροφοδοτείται από 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-Ion 18650 που του εξασφαλίζουν αυτονομία λειτουργίας εώς και 16 ώρες. Μπορείτε να έχετε μαζί σας εξτρά μπαταρίες για περιπτώσεις που χρειαστείτε μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας χωρίς φορτίσεις.

Σύστημα διαχείρισης ενέργειας MOZA SPARK

Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας MOZA SPARK προσφέρει 4 ειδικές θύρες που επιτρέπουν την εξωτερική τροφοδοσία της κάμερας αλλά και εξωτερικών αξεσουάρ όπως Follow Focus, φώτα LED και monitor. Κεντρική θέση στο MOZA SPARK κατέχει το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS) που βελτιώνει την αντοχή και διάρκεια της μπαταρίας.

Smart Time-lapse
Το Moza AIR 2 διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα software/hardware για τον έλεγχο μηχανών Sony / Canon / Nikon κατά την παραγωγή φωτογραφιών time lapse. Χρησιμοποιήστε το Moza APP και δημιουργείστε επαγγελματικά motion time lapse 18 τύπων (tracking time-lapse, zoom time-lapse κλπ).

4-Axis, 8 Follow Modes, Προηγμένες Λειτουργίες
O 4oς άξονας του Moza AIR 2 είναι το MOZA Follow Focus που επιτρέπει τον έλεγχο της εστίασης και του zoom με απλές περιστροφές του κυκλικού ροοστάτη που είναι ενσωματωμένος πάνω στο gimbal. Παράλληλα, το Moza AIR 2 διαθέτει 8 διαφορετικούς τύπους ρυθμίσεων follow (Yaw-follow, Roll-follow, Pitch-follow, All-follow, All-locked, Roll-Pitch-follow, Roll-Yaw-follow, Yaw-Pitch-follow), αλλά και τις προηγμένες λειτουργίες Inception Mode, FPV, Sport Gear Mode, Panorama και Tracking το Moza AIR 2, χαρίζοντάς σας ανεξάντλητες δημιουργικές δυνατότητες.

Λειτουργία Auto-Tuning για βέλτιστη απόδοση
Το Moza AIR 2 διαθέτει ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα υπολογισμών βασισμένο σε Τεχνητή Νοημοσύνη που επιτρέπει στο Moza APP να επιλέγει τις βέλτιστες παραμέτρους βασισμένο στο βάρος και στον όγκο της μηχανής σας, εξασφαλίζοντας έτσι άριστη σταθεροποίηση και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ζύγισμα με μια κίνηση!

Το Moza AIR 2 διαθέτει σύστημα quick release συμβατό με το δημοφιλές σύστημα Manfrotto 501PL αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει τον ορισμό ενός τελικού σημείου ισορροπίας. Έτσι την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ζυγίσετε το gimbal σας, το πλακάκι θα μπλοκαριστεί στο κατάλληλο σημείο γλιτώνοντάς σας πολύτιμο χρόνο. Τα τρία arms του Moza AIR 2 είναι επίσης σημαδεμένα με σήμανση χάρακα ώστε να έχετε ακριβή σημεία αναφοράς σε κάθε σας ζύγισμα.

Έξυπνος σχεδιασμός

Το Moza AIR 2 διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό με βραχίονα σε γωνία, κάτι που σας δίνει απρόσκοπτη οπτική επαφή με την οθόνη σας αλλά και επιτρέπει το ζύγισμα μεγαλύτερης γκάμας μηχανών. Επιπλέον διαθέτει 12 κουμπιά για να σας δώσει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες rec, zoom, focus, ISO, ταχύτητα, διάφραγμα, αντιστάθμιση έκθεσης και White Balance.

Φιλικός έλεγχος λειτουργίας
Μια οθόνη OLED σας παρέχει πληροφόρηση για την κατάσταση λειτουργίας του gimbal και σας βοηθά στη σωστή ρύθμιση του gimbal και της μηχανής σας. To Joystick, o έξυπνος τροχός και το έξυπνο κουμπί trigger μπορούν να παραμετροποιηθούν σε 5 διαφορετικά σετ προτιμήσεων. Τα 5 αυτά σετ προτιμήσεων μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή.

Σύστημα iFOCUS (προαιρετικό)

Το σύστημα iFOCUS είναι ένα έξυπνο ασύρματο σύστημα ασύρματου ελέγχου του φακού σας. Όταν συνδυάζετε το iFOCUS με το Moza AIR 2 έχετε τις παρακάτω δυνατότητες.
Προκαθορισμένη αυτόματη αλλαγή focus
Μπορείτε να προγραμματίσετε την εστίαση και τη διάρκεια αλλαγής εστίασης από ένα σημείο εστίασης σε ένα άλλο.
Αυτόματο zoom
Μπορείτε να προγραμματίσετε το zoom και τη διάρκεια αλλαγής από ένα επίπεδο zoom σε ένα άλλο, και αυτές οι αλλαγές να γίνονται με απόλυτη ακρίβεια κατά τη διάρκεια της λήψης σας.

MECHANICAL PERFORMANCE
Gimbal Weight 1.6kg
Payload Range 0.3kg~4.2kg
Dimension 230*240*470 mm
Camera Tray Dimension
Tilt to release center: 110mm
Roll to release center: 100mm

CAMERAS
Supported cameras
Pocket cinema cameras, DSLR, mirrorless cameras and compact cameras Canon: 1D,1DX,1DX2, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 60D, 7D, 70D,750D
Nikon: D800
Panasonic: Lumix GH5, Lumix GH4, Lumix GH3
Sony: RX100 a7S, a7SII, a7R, a7RII, A6000, A6300, a99,FS5
Blackmagic Design: BMPCC, BMCC
Fujifilm: X-T2, X-T20, X-Pro2
Leica: M10

WORKING PERFORMANCE
Mechanical Endpoint Range
Pan axis:360°continuous rotation
Roll axis:360°continuous rotation
Tilt axis:180°~-95°
Controlled Rotation Range
Pan axis:360°continuous rotation
Roll axis:±30°
Tilt axis:+180°~-95°
Deviation in Motion State
Max:±0.1°
Min:±0.05°
Deviation in Static State
Max:±0.03°
Min:±0.01°
Operation Temperature 0~50℃
Operation Voltage
Min:13.6V
Standard:15.2V
Max:16.8V
Static Current 150mA

BATTERY
Battery Type
High-rate 18650 LiPo 2500mAh
Battery Working Temperature
Discharge:0~50℃
Charge:0~45℃
Charging Time 5 hours
Charger Type 4-slot
USB charger

Battery Life 16 hours

EXPANSION PORT
Connections Bluetooth 4.0 BLE:support
2.4G:support
USB-C:support(no charge)
Multi CAN:support
PPM:unsupported
Power Ports
USB:unsupported DC OUT
2.0mm 7.8V
5.5mm 12V
Multi CAN 7.8V
DC IN:5.5mm 16V
Compatibility of Quick Release Plate
Manfrotto 5:support ARCA:unsupported

Package List
Gimbal x 1
Lens support x 1
Lens support screw x 1
Follow focus install pipe x 2
Follow focus support x 1
Camera riser plate x 1
18650 battery x 4
Intelligent charger x 1
MOZA control cable - Micro USB x 1
MOZA control cable -Mini USB x 1
MOZA control cable-Panasonic x 1
USB Type-C cable x 1
Multi-language user manual x 1
Warning card x 1
Cable storage bag x 1
H2 Hexagon wrench x 1
Lining x 1
Carton x 1
M3 x 10 hexagon socket countersunk flat cap head screw x 1
Tripod x 1
3/8" to 1/4" screw x 1