Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Αξεσουάρ Video > Λοιπά

MOZA Cage - Gudsen Σύστημα Υποστήριξης για μηχανές Mirrorless

Κωδ.: GU-MOZA-CAGE

Το Moza Cage σας επιτρέπει να προσαρμόζετε με ασφάλεια πλήθος αξεσουάρ στη κάμερά σας ενώ παράλληλα σας χαρίζει προστασία και σταθερό κράτημα. Η μεγάλη καινοτομία του είναι ότι διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας με μπαταρίες Sony L καθώς και σύστημα χειρισμού των λειτουργιών REC/STOP, Shutter και Focus της μηχανής σας.

Είναι απόλυτα συμβατό με τις μηχανές Sony a7/a7II series, Blackmagic Pocket Cinema Camera και Panasonic GH4.

Ευελιξία
To Moza Cage είναι ιδιαίτερα ευέλικτο καθώς ο σχεδιασμός του επιτρέπει τη χρήση του με όλες τις δημοφιλείς mirrorless μηχανές. Είναι απόλυτα συμβατό με τις μηχανές Sony a7/a7II series, Blackmagic Pocket Cinema Camera και Panasonic GH4.

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Το ποιοτικό ξύλινο χειριστήριο του Moza Cage, εκτός του αφαλούς κρατήματος σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τις λειτουργίες  REC/STOP, Shutter και Focus της μηχανής σας από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το κράτημα του Cage.

Τροφοδοσία
Καθώς οι σύγχρονες mirrorless μηχανές έχουν μικρό όγκο και μικρές μπαταρίες, το Moza Cage σας λύνει τα χέρια δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις τροφοδοτείτε μέσω των οικονομικών μπαταριών τύπου Sony L. Στη συσκευασία παρέχεται μπαταρία NP-750 4800mAh.

Συμβατότητα με Manfrotto Plates (501PL)
Η μηχανή σας συνδέεται στο Moza Cage με σύστημα quick release το οποίο είναι συμβατό με τα δημοφιλή πλακάκια της Manfrotto. Παράλληλα μπορείτε να συνδέσετε στο κάτω άκρο του Moza Cage οποιοδήποτε πλακάκι ώστε να έχετε εύκολη χρήση του συστήματος πάνω σε τρίποδο.

Προσαρμοζόμενο ύψος ραγών
Το Moza Cage επιτρέπει να ρυθμίσετε την απόσταση μεταξύ του φακού και των ραγών (rods) ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα οποιοδήποτε follow focus.

Υλικά κατασκευής
Cage: Αλουμίνιο
Handgrip: Ξύλο
Περιλαμβανόμενη μπαταρία
Τεχνολογία: Lithium-ion
Τύπος: Sony L F750
Χωρητικότητα: 4800 mAh
Voltage: 7.2 V
Ασύρματος έλεγχος
Start/Stop Recording Control: Υποστηρίζεται στις Sony a7/a7 II-series cameras, Black Magic Pocket Cinema Camera, Panasonic Lumix GH4
Shutter: Υποστηρίζεται στις Sony a7/a7 II-series cameras
Focus: Υποστηρίζεται στις Sony a7/a7 II-series cameras
Διαστάσεις Cage Body: 154 x 140 mm
Χερούλι: 145 mm
Χειρολαβή: 44 x 60 x 112 mm
Rodriser: 200 mm
Βάρος 700
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία
Cage, Χερούλι, Χειρολαβή με remore control και μπαταρία NP750, Σύστημα Rods με quickrelease και 2x 15mm rods