Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Στήριξη & Σταθεροποίηση > Σταθεροποιητές

MOZA Mini-G - 3-Axis Handheld Gimbal για GoPro Hero4 και Hero5

Κωδ.: GU-MOZA-MINI-G

Το Moza Mini-G είναι ένα ποιοτικό 3-axis gimbal ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με τις δημοφιλείς  GoPro HERO5, GoPro HERO4+, GoPro Hero4, GoPro Hero3+, GoPro Hero3 & Xiaoyi Action Cameras. Διαθέτει ενσωματωμένο χειριστήριο joystick που επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του gimbal αλλά και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων τύπων λειτουργίας του (Underslung Mode, Flashlight Mode, Selfie Mode, Yaw-follow, Tilt-yaw follow και All-lock).

Είναι συμβατό με ειδικά προαιρετικά αξεσουάρ για να το δουλέψετε από ποδήλατο, αυτοκίνητο ή από κράνος. Τέλος, μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των λειτουργιών και ρυθμίσεων του gimbal μέσω της εφαρμογής Moza Assistant από το smartphone σας, καθώς και να κάνετε λήψεις time lapse και panoramic.

Ποιοτική κατασκευή και Motors με Encoders
Το Moza Mini-G είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικών προδιαγραφών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ. Παράλληλα διαθέτει τελευταίας γενιάς Motors με Encoders που προσφέρουν ομαλή σταθεροποίηση, μικρή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη αυτονομία λειτουργίας.

Περιστροφή 360 μοιρών σε κάθε άξονα
Κάθε μοτέρ του Moza Mini-G διαθέτει τεχνολογία slip-ring που επιτρέπει την περιστροφή 360 μοιρών σε κάθε άξονα χωρίς περιορισμούς.

Χειροκίνητη χρήση ή χρήση ως wearable συσκευή
Χρησιμοποιήστε το Mini-G ως κλασσικό χειροκίνητο gimbal ή φορέστε το με προαιρετικά αξεσουάρ στο κράνος σας. Επιπλέον μπορείτε να το συνδέσετε στο ποδήλατο ή το αυτοκίνητό σας (με προαιρετικά αξεσουάρ)

Έλεγχος μέσω του Moza Assistant App
Μέσω της δωρεάν εφαρμογής Moza Assistant App μπορείτε να συνδέσετε μέσω Bluetooth το Moza Mini-G και το smartphone/tablet σας και να ελέγξετε πλήρως τις παραμέτρους του Gimbal, να κάνετε calibration, να αλλάξετε modes λειτουργίας και να κάνετε timelapse video.

Βάρος Gimbal. 385g με μπαταρία
Διαστάσεις Gimbal. 90 x 88 x 294 mm
Υποστηριζόμενες κάμερες. GoPro HERO5, GoPro HERO4+, GoPro Hero4, GoPro Hero3+, GoPro Hero3, Xiaoyi
Ασύρματη Επικοινωνία (για έλεγχο μέσω App). Bluetooth με εμβέλεια 5m
USB. Micro USB in, Micro USB out
Τύπος μπαταρίας. 18650 x 1, 2600mAh, 3.7V