Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Στήριξη & Σταθεροποίηση > Σταθεροποιητές

Moza Mini-MI - Smartphone Gimbal Stabilizer

Κωδ.: GU-MOZA-MINIMI

Το Gudsen Moza Mini-MI είναι ένα Gimbal ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με SmartPhones. Πέρα από την απόλυτη σταθερότητα στις video λήψεις σας με το smartphone σας, το Mini-MI προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης (σε συμβατά smartphones) φόρτισης της μπαταρίας του κινητού σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να κάνετε video λήψεις έχοντας πολύ μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Παράλληλα, μέσω του ειδικού MOZA App (διαθέσιμο για IOS και Android smartphones) έχετε στα χέρια σας εκπληκτικές επαγγελματικές φωτογραφικές και βιντεογραφικές δυνατότητες! Χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα στο Mini-MI πλήκτρα μπορείτε μέσω του MOZA App να ελέγξετε το focus, zoom, shutter speed, ISO, EV, white balance του κινητού σας και επιπλέον μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά time lapse και πανοραμικές φωτογραφίες μεταξύ άλλων!

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Mini-MI Gimbal, Καλώδιο φόρτισης Micro USΒ,  Mini τρίποδο, Τσάντα μεταφοράς.

Ασύρματη ή ενσύρματη φόρτιση smartphone
Απολαύστε πολύωρες video λήψεις με το smartphone σας! Το Moza Mini-MI επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση συμβατών κινητών (Apple iPhone, Samsung Android phones) κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Επιπλέον, κινητά που δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση μπορούν να τροφοδοτηθούν από έξοδο 5V 2A Micro USB του gimbal.

Συνεχής λειτουργία Gimbal
Το Moza Mini-MI διαθέτει υποδοχή  5V Micro USB στο κάτω μέρος του που επιτρέπει τη φόρτιση και λειτουργία από οποιοδήποτε φορτιστή κινητού ή powerbank. Επίσης έχετε τη δυνατότητα τροφοδοσίας ακόμα και όταν το gimbal είναι σε λειτουργία.

Επαγγελματικές δυνατότητες σταθεροποίησης
Το Moza Mini-MI ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία ηλεκτρονικής σταθεροποίησης της Moza, δανεισμένη από τα κορυφαία μοντέλα Gimbal της εταιρίας. Επιτυγχάνει κορυφαία σταθεροποίσης στους 3 άξονες (Roll, Yaw, Pitch) και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 8 τύπων follow mode.

Πλούσιες φωτογραφικές και βιντεογραφικές δυνατότητες με το MOZA App
Χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα στο Mini-MI πλήκτρα μπορείτε μέσω του MOZA App να ελέγξετε το focus, zoom, shutter speed, ISO, EV, white balance του κινητού σας και επιπλέον μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά time lapse και πανοραμικές φωτογραφίες! Το MOZA App επιπλέον υποστηρίζει ρυθμίσεις RGB ώστε να δημιουργείται custom φίλτρα εικόνας.

Συνεχόμενη ανίχνευση και tracking πολλαπλών θεμάτων
Το Moza Mini-MI (μέσω του MOZA App) διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης πολλαπλών θεμάτων ταυτόχρονα. Όταν είναι σταθεροποιημένο μπορεί να ακολουθεί (tracking) τα θέματα αυτά με μεγάλη ακρίβεια.

Δυνατότητα Motion Timelapse Video
Μέσω του Moza App μπορείτε να ορίσετε τη λήψη φωτογραφιών ώστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά Timelapse Video.

Live Streaming
Το Mini-MI επιτρέπει το streaming εκπληκτικών σταθεροποιημένων video ζωντανά στα Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram.

Inception Mode
Το Mini-MI επιτρέπει απεριόριστη περιστροφή 360° στον άξονα Roll.

Εύκολο ζύγισμα, ταχύτατη έναρξη!
Το Mini-MI διαθέτει εξαιρετικά φιλικό προς τον απλό χρήστη σχεδιασμό. Μπορείτε πολύ εύκολα να ζυγίσετε φυσικά το κινητό σας. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το προηγμένο software του Mini-MI Και εγγυάται γρήγορη και εύκολη σταθεροποίησης των πλάνων σας.

Πλήθος σημείων προσάρτησης αξεσουάρ
Το Mini-MI διαθέτει τέσσερα σημεία στα οποία μπορείτε να προσαρτήσετε αξεσουάρ μέσω βίδας 1/4’’ ώστε να μπορείτε με μεγάλη ευελιξία να χρησιμοποιήσετε επιπλέον αξεσουάρ όπως φωτιστικά LED ή να το συνδέσετε σε τρίποδα.

Βάρος gimbal. 543g (με μπαταρία)
Μέγιστο βάρςος φόρτωσης. 300g
Διαστάσεις gimbal. 143mm x 107mm x 290mm
Ενδεικτικά υποστηριζόμενα smartphones. iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6S/6S Plus/6/6 Plus, Huawei Mate 10, Samsung Galaxy
Μέγεθος συμβατών spartphones. Συσκευές με πλάτος 61mm - 92mm
Mechanical Endpoint Range. Yaw Axis: ±360° continuously, Pitch Axis: ±165°, Roll Axis: 310°
Bluetooth Control Range. 5m
USB Input. Micro USB
USB Output Port. MICRO-USB 5V 500mA
Τύπος μπαταρίας. 18650
Χωρητικότητα μπαταρίας. 2100 mAh
Διάρκεια μπαταρίας. 10hrs
Voltage. 7.4V
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας. 3.5hrs