Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Φωτογραφία > Mirrorless Cameras

Sony a9 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Κωδ.: ILCE-9

Η Sony a9 είναι μια επαναστατική Full Frame Mirrorless φωτογραφική μηχανή. Αξιοποιώντας τον εκπληκτικό 24.2MP full-frame Exmor RS stacked CMOS αισθητήρα και τον πανίσχυρο BIONZ X επεξεργαστή εικόνας, η Sony a9 μπορεί να φωτογραφίσει με ρυθμό 20fps (σε πλήρη ποιότητα και με συνεχόμενη εστίαση) με ευαισθησία εώς ISO 204,800 (expanded) και επίσης να καταγράψει εσωτερικά video ανάλυσης 4Κ.

Στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται το εκπληκτικό σύστημα autofocus (phase detection 693 σημείων με 25 σημεία contrast detection) που καλύπτει το 93% του αισθητήρα, το σύστημα σταθεροποίησης 5-axis SteadyShot INSIDE και η δυνατότητα εγγραφής photo/video ταυτόχρονα σε 2 SD Cards.

Αισθητήρας 24,2 megapixel Stacked CMOS πλήρους καρέ 35 mm με ενσωματωμένη μνήμη
Η α9 είναι μια φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέπτη, με απόδοση υψηλής ταχύτητας επόμενης γενιάς που υπερέχει κατά πολύ από τις SLR. Είναι εξοπλισμένη με τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα εικόνας Stacked CMOS 35 mm, με ενσωματωμένη μνήμη για 20 φορές συνολική υψηλότερη ταχύτητα ανάγνωσης. Αυτός ο αισθητήρας εικόνας 24,2 MP πετυχαίνει υψηλή ευαισθησία έως και ISO 204800 (extended) με σχεδιασμό δομής με οπίσθιο φωτισμό.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X
Πετυχαίνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας από το προηγούμενο μοντέλο, η ταχύτητα του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X έχει βελτιστοποιηθεί, για να αποτυπώνει γρήγορα κινούμενα θέματα με αξιοπιστία και να πραγματοποιεί συνεχείς λήψεις έως και 20 fps. Χάρη στον νέο αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας, μπορείτε να αποτυπώσετε εικόνες υψηλής ποιότητας με λιγότερο θόρυβο σε ολόκληρο το εύρος ευαισθησίας, διατηρώντας τις φυσικές λεπτομέρειες.


Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 20 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης
Ο συνδυασμός του επαναστατικού αισθητήρα υψηλής ταχύτητας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS με τον επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας BIONZ X προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς λήψης 20 fps χωρίς διάλειμμα για έως και 362 λήψεις. Χάρη στην ικανότητα εμφάνισης των θεμάτων σχεδόν τόσο ρεαλιστικά όσο εμφανίζονται και στην πραγματικότητα, το εικονοσκόπιο EVF σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τις φωτογραφικές διαθέσεις σας με τη συμπεριφορά της μηχανής


Αυτόματη εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 693 σημείων
Η α9 προσφέρει 693 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης σε ένα υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης στο εστιακό επίπεδο, που παρέχει ιδιαίτερα ευρεία και πυκνή κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης, σε ποσοστό περίπου 93% της περιοχής εικόνας. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα για ακόμα πιο ακριβή, αποτελεσματική και αξιόπιστη εστίαση στα θέματα σε ολόκληρο το καρέ.

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων ενσωματωμένη στο σώμα της μηχανής
Το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας είναι ρυθμισμένο για να αντισταθμίζει με ακρίβεια την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής σε 5 άξονες, που μπορεί να υποβαθμίσει τις λήψεις χωρίς τρίποδο. Έτσι, απολαμβάνετε εξαιρετικά υψηλή απόδοση τόσο στις φωτογραφίες όσο και στις ταινίες, είτε πρόκειται για μεγαλύτερα εστιακά μήκη, είτε για κοντινές, είτε για νυχτερινές λήψεις. Η αντιστάθμιση αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής αντιστοιχεί στη χρήση γρηγορότερης ταχύτητας κλείστρου κατά 5 στοπ, επιτρέποντας τον σταθερό καθορισμό της σύνθεσης σε στιγμές αποτύπωσης των θεμάτων ενώ κινούνται σε υψηλές ταχύτητες. Χάρη στη λειτουργία live view, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ
Φακοί E-mount της Sony
ΤΥΠΟΣ
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)
Περίπου 24,2 megapixel
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)
[Στατικές εικόνες] Μηχανικό κλείστρο: ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ηλεκτρονικό κλείστρο: ISO 100-25600 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO.), AUTO (ISO 100-6400, επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), [Ταινίες] αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO.), AUTO (ISO 100-6400, επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Περίπου 480 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 650 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED
ΤΥΠΟΣ
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)