Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Φωτογραφία > Mirrorless Cameras

Sony a6500 - APS-C Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Κωδ.: ILCE6500

H α6500 είναι μια φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους APS-C με εναλλάξιμο φακό, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να τραβάτε επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες και βίντεο. Η βελτιωμένη ενδιάμεση μνήμη για συνεχή λήψη έως και 307 λήψεων, το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες, ο χειρισμός με οθόνη αφής, η αυτόματη εστίαση με αστραπιαία ταχύτητα και η τεχνολογία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση υψηλής πυκνότητας σάς προσφέρουν διευρυμένες δυνατότητες λήψης.

24.3MP Exmor CMOS μεγέθους APS-C
Ο νέος αισθητήρας Exmor® CMOS 24,2 MP10 ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στον τομέα της απεικονιστικής απόδοσης. Η χάλκινη καλωδίωση και τα βελτιωμένα κυκλώματα καθιστούν δυνατή τη χαμηλότερη τοποθέτηση της καλωδίωσης και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, προσφέροντας εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με ISO έως και 51200. Επιπλέον, η χρήση του χαλκού αυξάνει την ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες λήψης με τις προηγμένες αναλύσεις 4K και Full HD 120fps.

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων
Νέος πιο ακριβής γυροσκοπικός αισθητήρας με σταθεροποίηση εικόνας για εφέ υψηλότερης ταχύτητας κλείστρου κατά 5 βήματα. Ένα σύστημα αντιστάθμισης της αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής για πιο σταθερές και ευκρινείς ταινίες και φωτογραφίες.

Touch screen Οθόνη
Η εστίαση με αφή προσφέρει ξεχωριστή ευκολία στη γρήγορη προσαρμογή της εστίασης, για να μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να τραβήξετε το θέμα σας την κρίσιμη στιγμή.

Προσαρμοζόμενα Picture Profiles
Η α6500 σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε απόλυτο έλεγχο του πρωτογενούς υλικού που καταγράφετε ορίζοντας δικά σας Picture Profile με ρύθμιση των παραμέτρων gamma, black level, knee, color level κλπ.

4D FOCUS
Χάρη στα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας, κανένα θέμα δεν ξεφεύγει από αυτή την απίστευτη κάλυψη αυτόματης εστίασης.

BIONZ X Επεξεργαστής εικόνας
Με έναν αλγόριθμο που έχει βελτιστοποιηθεί για τον νέο αισθητήρα εικόνας εξασφαλίζονται φωτογραφίες και ταινίες απαράμιλλης ανάλυσης, καθώς και η απόδοση περισσότερων υφών και λεπτομερειών, ιδίως στις μεσαίες προς υψηλές ρυθμίσεις ISO.

Ταχύτατο υβριδικό σύστημα Autofocus
Εξοπλισμένη με τα περισσότερα σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που εξασφαλίζουν μοναδικά ευρεία και πυκνή κάλυψη, η α6500 εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στα θέματα σε όλο το καρέ.

Εγγραφή Video 4K XAVC  με Uncompressed HDMI Output
Η εγγραφή ταινιών 4K στο φορμά Super 35mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει να καταγράφονται περίπου 2,4 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που βασικά χρειάζονται για την ανάλυση 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η καταγραφή τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων είναι αντίστοιχη με αυτή στην ανάλυση 6K, οπότε αναμφίβολα πρόκειται για την απόλυτη ανάλυση στις εικόνες 4K.

Εγγραφή Full HD 120 fps
Μπορείτε να τραβήξετε λήψεις Full HD υψηλής ποιότητας, ακόμα και λήψεις υψηλής ταχύτητας Full HD 120fps (100fps) με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και υψηλό ρυθμό μετάδοσης έως και 100Mbps. Εναλλακτικά, η μηχανή υποστηρίζει την εσωτερική εγγραφή ταινιών σε αργή κίνηση 4x/5x όταν ο ρυθμός καρέ έχει οριστεί στα 30p (25p) ή 24p.

Ευελιξία στην καταγραφή Timecode
Η Α6500 είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στην καταγραφή Timecode ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας. Διαθέτει την επιλογή Record Run για μέτρηση Timecode μόνο κατά την εγγραφή ή Free Run για συνεχή μέτρηση. Παράλληλα οι τιμές Timecode εξάγονται και μέσω HDMI όταν εξάγεται Full HD σήμα.

Οπτικά βοηθήματα Peaking, Zebra, Audio Levels, Focus magnification
Η Α6500 σας χαρίζει δυνατότητες ελέγχου της εγγραφής video παρόμοιες με πολύ ακριβότερα επαγγελματικά μοντέλα. Peaking, Zebra, Audio Levels και Focus magnification σας βοηθούν στον αξιόπιστο έλεγχο εστίασης, έκθεσης και έντασης καταγραφόμενου ήχου.

Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω Wi-Fi/NFC

Η A6500 μπορεί να ελεγχθεί μέσω σύνδεσης Wi-Fi από Tablets και Smartphone. Παράλληλα το υλικό που εγγράφεται μπορεί να μεταφέρεται σε μορφή .MP4 μέσω Wi-Fi στον Tablet/Smartphone σας. Για Tablet/Smartphone που υποστηρίζουν τη λειτουργία NFC, η σύνδεση με τη μηχανής σας μπορεί να γίνει με ένα άγγιγμα.

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
APS-C
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 24,2 megapixel
Ευαισθησία ISO
Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (δυνατότητα επέκτασης έως 51200), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (φωτογρ.)
Περίπου 350 λήψεις (εικονοσκόπιο) / Περίπου 400 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39)
Τύπος οθόνης
TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)