Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Φωτογραφία > Mirrorless Cameras

Sony a7 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Κωδ.: ILCE7

Η Sony a7 είναι η πρώτη Mirrorless Full Frame φωτογραφική μηχανή του κόσμου! Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να εκμεταλλευτούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός Full Frame αισθητήρα σε ένα μικρό σε όγκο σώμα. Ο Full Frame 35mm αισθητήρας της a7 έχει ανάλυση 24.3 MegaPixel, είναι τεχνολογίας Exmor® και συνοδεύεται από τον τελευταίο επεξεργαστή BIONZ X της Sony και την πιο προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης για λεπτομέρεια, ευαισθησία και ποιότητα.

24.3MP Exmor CMOS Full Frame 35mm Αισθητήρας
Ο εκπληκτικός αισθητήρας της α7 της επιτρέπει να καταγράφει εικόνες υψηλής ανάλυσης, με χαμηλό θόρυβο, πλούσιο τονικό εύρος και κορυφαία ευαισθησία. Το εύρος του ISO στην α7 είναι 100-25600.

BIONZ X Επεξεργαστής εικόνας
Ο νέος πανίσχυρος επεξεργαστής BIONZ X εξαιτίας της τρομερής του ισχύος και της τεχνολογίας LSI (large scale integration) επιτρέπει την φυσικότερη απεικόνιση των λεπτομερειών της εικόνας, τον εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στην καταγραφή τους και πλουσιότερο τονικό εύρος στις φωτογραφίες ή τα video σας.

Ταχύτατο υβριδικό σύστημα Autofocus
Η α7 διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα autofocus που συνδυάζει το ταχύτατο phase-detection AF με το εξαιρετικά ακριβές contrast-detection AF. Το σύστημα phase-detection χρησιμοποιεί 117 σημεία AF και “μετακινεί” το φακό ώστε να φέρει το θέμα σχεδόν σε εστίαση, και στη συνέχεια αναλαμβάνει το σύστημα contrast-detection ώστε να τελειοποιηθεί η εστίαση.

Εγγραφή Video AVCHD 2.0 Full HD 1080p με Uncompressed HDMI Output
Τραβήξτε ομαλές ταινίες AVCHD Full HD με το πάτημα ενός κουμπιού. Ρυθμίστε την εστίαση και την έκθεση κατά τη διάρκεια της λήψης με υψηλό ρυθμό καρέ 50/60p. Ο αισθητήρας 24.3MP Exmor CMOS Full Frame 35mm συνεργάζεται με τον καινούργιο επεξεργαστή BIONZ X για τη λήψη βίντεο με κορυφαία ευκρίνεια και με ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και στις σκοτεινές σκηνές.

14-bit RAW Output
Η α7 δημιουργεί RAW εικόνες 14-bit εκπληκτικής ποιότητας. Η διαδικασία ψηφιοποίησης της εικόνας στον επεξεργαστή της α7 με λεπτομέρεια 14 bit έχει σαν αποτέλεσμα να καταγράφετε εικόνες με ασυνήθιστα υψηλή ποιότητα, τρομερή φωτογραφική έκφραση και πλούσιους χρωματικούς τόνους.

Κούµπωµα Φακού. Sony E-Mount
Αισθητήρας. 24.3MP Full Frame Exmor CMOS Sensor
Optical Low-Pass Filter. Ναι
Επεξεργαστής. BIONZ X Image Processor
Σώµα. Αδιαβροχοποιηµένο, Κατασκευασµένο από µέταλλο και πλαστικό.
Σύστηµα Autofocus. Phase Detection 117 σηµείων & Contrast Detection 25 σηµείων
Μέσο Εγγραφής. SDHC, SDXC, Memory Stick Pro Duo
Φορµά Εγγραφής Φωτογραφιών. JPEG, RAW (14-bit).
Φορµά Εγγραφής Video. AVCHD 2.0 (1920x1080 50p 28Mbps max)
Διάρκεια Εγγραφής Video. 170 λεπτά σε μνήμη 32GB στα 24Mbps
Συνεχόµενη Εγγραφή Video. Max 29 λεπτά
Burst Mode Φωτογραφιών. Μέχρι 5 fps στα 24.3 MP
LCD Monitor. 3.0" Tiltable TFT LCD with 1,229K-Dots
Viewfinder. 2.4M-Dot OLED Electronic Viewfinder
Βάρος. 416 g (σώµα)
Διαστάσεις. 126.9 x 94.4 x 48.2 mm
Συµβατή Μπαταρία. NP-FW50
Εγγύηση. Sony Hellas 1 έτος