Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Φωτογραφία > Mirrorless Cameras

Sony a7R - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Κωδ.: ILCE7R

Η Sony a7R είναι η κορυφαία Mirrorless φωτογραφική μηχανή της Sony. Ξεχωρίζει για τον ανυπέρβλητο Full Frame 35mm αισθητήρα ανάλυσης 36.4 MegaPixel τεχνολογίας Exmor® που σε συνδυασμό με τον πανίσχυρο επεξεργαστή BIONZ X της Sony εγγυώνται κορυφαίας ποιότητας εικόνες με ασύγκριτη λεπτομέρεια και τονικό πλούτο. Η διαφορά της με το μικρότερο μέλος της οικογένειας των Mirrorless Fullframe μηχανών της Sony – την a7 – είναι το διαφορετικό σύστημα εστίασης και η απουσία στην a7R του Optical Low Pass φίλτρου.

36.4 MP Exmor CMOS Full Frame 35mm Αισθητήρας χωρίς Optical Low Pass Filter
Ο εκπληκτικός αισθητήρας της α7R της επιτρέπει να καταγράφει εικόνες υψηλής ανάλυσης, με χαμηλό θόρυβο, πλούσιο τονικό εύρος και κορυφαία ευαισθησία. Η απουσία του Optical Low Pass Filter μεγιστοποιεί την οξύτητα και την ευαισθησία με κάποιο κόστος τεχνουργημάτων moire.

BIONZ X Επεξεργαστής εικόνας

Ο νέος πανίσχυρος επεξεργαστής BIONZ X εξαιτίας της τρομερής του ισχύος και της τεχνολογίας LSI (large scale integration) επιτρέπει την φυσικότερη απεικόνιση των λεπτομερειών της εικόνας, τον εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στην καταγραφή τους και πλουσιότερο τονικό εύρος στις φωτογραφίες ή τα video σας.

Ταχύτατο contrast-detection Autofocus σύστημα

Tο σύστημα AF της a7R είναι βελτιστοποιημένο για αισθητήρες Full Frame. Είναι ικανό να σας δώσει ταχύτατα και με μεγάλη ακρίβεια εστίαση βασισμένη σε αρκετές προεπιλογές: Εστίαση με έμφαση στο κέντρο του κάδρου, εστίαση σε πολλά συγκεκριμένα σταθερά ή μετακινούμενα σημεία, εστίαση με έμφαση συγκεκριμένες ζώνες του κάδρου.

Εγγραφή Video AVCHD 2.0 Full HD 1080p με Uncompressed HDMI Output
Τραβήξτε ομαλές ταινίες AVCHD Full HD με το πάτημα ενός κουμπιού. Ρυθμίστε την εστίαση και την έκθεση κατά τη διάρκεια της λήψης με υψηλό ρυθμό καρέ 50/60p. Ο αισθητήρας 36.4MP Exmor CMOS Full Frame 35mm συνεργάζεται με τον καινούργιο επεξεργαστή BIONZ X για τη λήψη βίντεο με κορυφαία ευκρίνεια και με ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και στις σκοτεινές σκηνές.

14-bit RAW Output
Η α7R δημιουργεί RAW εικόνες 14-bit εκπληκτικής ποιότητας. Η διαδικασία ψηφιοποίησης της εικόνας στον επεξεργαστή της α7 με λεπτομέρεια 14 bit έχει σαν αποτέλεσμα να καταγράφετε εικόνες με ασυνήθιστα υψηλή ποιότητα, τρομερή φωτογραφική έκφραση και πλούσιους χρωματικούς τόνους.

Κούµπωµα Φακού. Sony E-Mount
Αισθητήρας. 36.4MP Full Frame Exmor CMOS Sensor
Optical Low-Pass Filter. Όχι
Επεξεργαστής. BIONZ X Image Processor
Σώµα. Αδιαβροχοποιηµένο, Κατασκευασµένο από µέταλλο 100%
Σύστηµα Autofocus. Contrast Detection 25 σηµείων
Μέσο Εγγραφής. SDHC, SDXC, Memory Stick Pro Duo
Φορµά Εγγραφής Φωτογραφιών. JPEG, RAW (14-bit).
Φορµά Εγγραφής Video. AVCHD 2.0 (1920x1080 50p 28Mbps max)
Διάρκεια Εγγραφής Video. 170 λεπτά σε μνήμη 32GB στα 24Mbps
Συνεχόµενη Εγγραφή Video. Max 29 λεπτά
Burst Mode Φωτογραφιών. Μέχρι 5 fps στα 24.3 MP
LCD Monitor. 3.0" Tiltable TFT LCD with 1,229K-Dots
Viewfinder. 2.4M-Dot OLED Electronic Viewfinder
Βάρος. 407 g (σώµα)
Διαστάσεις. 126.9 x 94.4 x 48.2 mm
Συµβατή Μπαταρία. NP-FW50
Εγγύηση. Sony Hellas 1 έτος