Επαγγελματικό Βίντεο & Φωτογραφία > Στήριξη & Σταθεροποίηση > Skaters

Shootools Dolly 360 Motion Plus

Κωδ.: SH-06030205

Το Shootools Dolly 360 Motion Plus είναι σύστημα που αποτελείται από το Dolly 360 της Shotools, ειδικό μοτέρ και ηλεκτρονικό εγκέφαλο που επιτρέπει προγραμματισμένη video κίνηση ή time-lapse φωτογράφιση. Παράλληλα το Dolly 360 Motion Plus συνοδεύεται από ειδική κυκλική περιστρεφόμενη επιφάνεια στην οποία μπορείτε να τοποθστήσετε αντικείμενα για φωτογράφιση 360° ή κυκλική video καταγραφή.

Το Shootools Dolly 360 Motion Plus σχεδιάστηκε, συναρμολογείται και δοκιμάζεται από εξειδικευμένους ανθρώπους στο εργαστήριο της Shootools στην Ιταλία. Συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση.

Dolly 360
Το Dolly 360 αποτελείται από δύο κομμάτια στιβαρού αλουμινίου που συνδέονται και αποσυνδέονται χωρίς εργαλεία για την εύκολη μεταφορά του. Ξεχωρίζει για τις κορυφαίες ρόδες από πολυουρεθάνη που βασίζονται σε ρουλεμάν κλάσης ABEC9 με αποτέλεσμα τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ομαλότητα κύλισης. Οι ρόδες βρίσκονται τοποθετημένες σε ειδικές περιστρεφόμενες κάψουλες με χάραξη μοιρών, ώστε να μπορείτε εύκολα να χαράζετε κυκλικές τις επιθυμητές σας τροχιές.

Ηλεκτρονικός εγκέφαλος (Controller)
Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του Dolly 360 Motion Plus καθιστά πολύ απλό τον προγραμματισμό των video ή time-lapse λήψεών σας. Επιτρέπει την ομαλή μεταβολή ταχύτητας και κατεύθυνσης, καθορισμό σταθερών ταχυτήτων ευθείας κίνησης ή περιστροφής και τον ακριβή ρυθμό λήψεων φωτογραφιών time-lapse. Τροφοδοτείται από ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και συνδέεται με καλώδιο Ethernet με τα μοτερ του συστήματος.

Κυκλική περιστρεφόμενη επιφάνεια (turntable)
Ένα ξεχωριστό στοιχείο του Shootools Dolly 360 Motion Plus είναι ότι μπορεί να μετατραπεί με απλό τρόπο σε μηχανοκίνητη περιστρεφόμενη επιφάνεια. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για 360° still-life φωτογράφιση ή ομαλή περιστροφή αντικειμένων σε Video παρουσίασης προϊόντων. Η κυκλική επιφάνεια συνοδεύεται από αντίστοιχης διάστασης κυκλικό ύφασμα green screen.

Λήψεις Timelapse / Hyperlapse
Ο controller του Shootools Dolly 360 Motion Plus ενσωματώνει της τεχνολογία SMS (Shoot Move Shoot) που εξασφαλίζει τέλειο συγχρονισμό μεταξύ της προγραμματισμένης κίνησης και της ενεργοποίησης του κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής σας. Επιπλέον, η τεχνολογία SMS εξασφαλίζει πως δεν θα έχετε κουνημένες εικόνες, ανεξάρτητα από την ταχύτητα κλείστρου που θα επιλέξετε στη μηχανή σας. Η παύση μεταξύ δύο κινήσεων μπορεί να είναι από 1 δευτερόλεπτο εώς 99 ώρες. Η ελάχιστη απόσταση μετακίνησης είναι 0,01mm.

Λήψη μηχανοκίνητου video
Το Shootools Dolly 360 Motion Plus σας επιτρέπει να τραβήξετε μηχανοκίνητα Video με ιδιαίτερη ακρίβεια και ομαλότητα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, την κατεύθυνση και την επιτάχυνση/επιβράδυνση.